OB dummede sig med uafgjort i Vejle

Ganske enkelt for dumt. OB havde søndag alle muligheder for at bringe sig á point med AaB i kampen om bronzemedaljer, men magtede ikke opgaven. Fynboerne smed to vigtige point i en uskøn kamp ude mod Vejle.

-

/ritzau/
Ganske enkelt for dumt. OB havde søndag alle muligheder for at bringe sig á point med AaB i kampen om bronzemedaljer, men magtede ikke opgaven. Fynboerne smed to vigtige point i en uskøn kamp ude mod Vejle, der med uafgjort 1-1 fortsat lever i håbet om overlevelse i Superligaen.

En nedtrykt Kaspar Dalgas kaldte det uafgjorte resultat mod sine gamle holdkammerater for en skandale, og de stribede fra Fyn burde også have vundet den kamp.Gæsterne fik da også en drømmestart.

Efter blot syv minutter scorede Søren Berg, da Vejles Tommy Schram gled i sit forsøg på at sparke bolden ud til de 2852 tilskuere på Vejle Stadion.

Og så skulle den egentlig bare køres hjem. Men Vejles brasilianske lejesvend, Baré, bragte med hovedet balance i regnskabet efter et langt indkast fra Tommy Schramm.

Fynboernes ellers så hovedstødsstærke forsvarsklipper så noget passive ud i den situation, og holdet fik aldrig rejst sig i den sidste del af anden halvleg, hvor Vejle pludselig lyste op.