OB klø til Køge

Det blev til en sikker 3-0 sejr til OB over HB Køge i årets første træningskamp.

OB var uden flere stamspillere på grund af landsholdsopgaver, og indledte kampen med de ti markspillere, der var til rådighed og målmand Jesper Christiansen.

Hjemmeholdet satte sig på kampen fra begyndelsen, men der gik 19. minutter, før Krisztián Vadócz bouncede bolden i mål efter et kikset udspark. 1-0 til OB.

Få minutter senere var Marcus Pedersen meget tæt på at bringe OB foran 2-0, da han kastede sig frem for at nå en diagonalaflevering fra Christian Sørensen, men han manglede de sidste centimeter for at styre bolden i mål.

I anden halvleg øgede Hans Henrik Andreasen til 2-0. Han opfangede et Skud på stolpen af Marcus Pedersen og sendte bolden i et tomt mål efter 61 minutter.

Efter 72 minuter faldt den endelige afgørelse. Straffe til OB efter Hans Henrik Andreasen blev nedlagt i feltet.

Hårdt eksekveret af Marcus Pedersen og 3-0 til hjemmeholdet.