OB-træner: Emil Larsen ikke i mine overvejelser

OB spillede 0-0 mod Sønderjyske hjemme på Tre-For Park uden Emil Larsen, der sad på bænken hele eftermiddagen.

Det var et vaskeægte bundopgør, der udspillede sig i Odense søndag eftermiddag, da OB tog imod Sønderjyske i en uskøn 0-0-kamp.

Opgøret var hårdt spillet og duellerne prægede kampen, der aldrig bød på de helt åbne målchancer.

OB's offensive profiler kunne ikke spille sig igennem et kompakt og defensivt Sønderjyske-mandskab. Alligevel valgte cheftræner Ove Pedersen at lade Emil Larsen sidde på bænken hele kampen igennem.

- Der var ingen overvejelser om at bringe Emil Larsen i spil. Kigger man på, hvordan Rasmus Falk og de andre, som ellers skal afgøre fodboldkampe, spillede, så var jeg klar over, at han ikke skulle ind.

- Derfor troede jeg ikke, vi havde det, der skulle til, for at sætte Emil Larsen i scene i dag, siger Ove Pedersen.

Selv er Emil Larsen ikke tilfreds med at være havnet på bænken.

- Jeg er ikke god til det der med at sidde ude. Det er helst ikke sådan, det skal være for mig, men sådan er det i denne periode. Jeg vil bare gerne spille, siger den bænkede profil.

OB-træneren benyttede sig kun af én udskiftning. Efter 55 minutter hev han Thomas Dalgaard ud til fordel for Lasse Kryger. Og det huede ikke den erfarne målræv, der aldrig rigtig fandt sig selv i kampen.

- Jeg havde ikke gode ben og følte mig ikke så frisk, som jeg har gjort i de andre kampe.

- Det er aldrig sjovt at blive pillet ud, men jeg var ikke godt spillende, så det er måske fair nok. Jeg vandt aldrig de dueller, jeg skulle.

- Det var en lortekamp, siger Thomas Dalgaard.

OB kæmper om tre point igen på fredag, når fynboerne gæster Esbjerg.