I det fynske folks tjeneste

Ønsker statsjob til Fyn

Det skal ikke kun være København, der nyder godt af de statslige arbejdspladser. Foreningen "Staten i hele Danmark" blev mandag stiftet i Odense.

01:17

Der er for mange statslige aktiviteter, der trækkes væk fra Provinsen og centraliseres i Hovedstaden, mener Martin Rasmussen, formand for HK Midt.

1 af 2

Det skal ikke kun være København, der nyder godt af de statslige arbejdspladser. Dem er der nemlig også brug for i provinsen.

Her til formiddag blev foreningen "Staten i hele Danmark" stiftet på en generalforsamling, der blev afholdt samtidig med en konference med samme tema.

- Der er for mange statslige aktiviteter, der trækkes væk fra Provinsen og centraliseres i Hovedstaden. Det koster ikke bare arbejdspladser, men også vigtige aktiviteter og indtægter, der følger med disse jobs. Den ensrettede udvikling skal vi stoppe, så vi får flere aktiviteter tilbage til provinsen. Første skridt på Fyn er vores konference, fortæller Brita Andersen, der er formand for HK Stat Midt - og medarrangør sammen med Martin Rasmussen, formand for HK Midt.