Onyszko fortryder intet

Den bænkede OB-målmand Arek Onyszko fortryder ikke, at han kritiserede OB-ledelsen efter UEFA Cup-exit'en mod Sparta Prag.

Både OB-direktør Kim Brink og klubbens træner, Lars Olsen, har taget afstand fra Onyszkos kritikken, der betød, at han måtte tage plads på bænken i søndagens Superligakamp mod Esbjerg.

- Jeg har holdt det for mig selv et stykke tid, men efter kampen mod Sparta eksploderede jeg. Det fortryder jeg ikke, og jeg siger heller ikke undskyld. Jeg føler heller ikke, at jeg har ramt holdkammeraterne med mine ord, siger Onyszko til Ekstra Bladet.

Målmanden kritiserede efter nederlaget klubbens nuværende angribere og bad direkte OB-ledelsen om at købe en rigtig én af slagsen. Noget der ikke faldt i god jord hos cheftræner Lars Olsen, som foreløbig satte Arek Onyszko på bænken i 0-0-kampen i Esbjerg søndag.

- Alle ved jo godt hvorfor. Areks opførsel efter kampen i torsdags var uacceptabel, og det får konsekvenser. Han satte sig ud over holdet og fællesskabet. sagde Lars Olsen efter kampen til Ritzau.

Lars Olsen ville derimod ikke fortælle, om polakken, som har været fast ingrediens i OB-målet siden foråret 2004, dermed har udstået sin straf. Men står det til Onyszko selv, så var det en engangsforestilling.

Endte 0-0

For anden søndag i træk delte Esbjerg og OB pointene mellem sig, da de to hold spillede 0-0 på Blue Water Arena i Esbjerg.

Efter en kedelig første halvleg uden de store målchancer, kunne de 7.312 tilskuere se et hjemmehold, som dominerede de sidste 45 minutter.

Fynboerne virkede derimod trætte efter torsdagens UEFA Cup-skuffelse mod Sparta Prag, skriver Ritzau.