I det fynske folks tjeneste

Overfaldet på eget kollegie-værelse

En kraftig beruset 23-årig mandlig beboer på Rasmus Rask Kollegiet i Odense tog fejl af værelserne. Han er nu anholdt og sigtet for vold.

En kraftig beruset 23-årig mandlig beboer på Rasmus Rask Kollegiet i Odense tog fejl af værelserne. Han er nu anholdt og sigtet for vold.

Episoden begyndte, da den 23-årige kom hjem i en noget beruset tilstand til Rasmus Rask Kollegiet på Elmelundsvej i Bolbro i den vestlige del af Odense.

Han tog fejl af værelserne, og kunne derfor ikke låse døren op til det værelse, han troede var hans. Så sparkede han døren ind, og lagde sig til at sove.

Beboer kom hjem

Kort før klokken 2 kom den rigtige beboer hjem. Han vækkede den 23-årige og bad ham forlade værelset.

- Den 23-årige nægtede, og begyndte at skubbe til den 21-årige mandlige beboer. Larmen fik flere andre beboere til at komme til hjælp, fortæller vagtchef Thomas Bendtsen ved Fyns Politi.

Slog med flaske

En anden 21-årig beboer forsøgte at tale den 23-årige til fornuft. Men det hjalp ikke. Den 23-årige slog ham i hovedet med en flaske, og truede med en stor kokkekniv.

Politiet blev tilkaldt klokken 01.56, og anholdt den 23-årige.

Den 23-årige kan nu se frem til flere sigtelser. Det er sigtelse for krænkelse af husfreden, vold, kvalificeret vold og overtrædelse af våbenloven.

Han fremstilles lørdag eftermiddag i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.