I det fynske folks tjeneste

Stadig risiko for sne og slud på Fyn

Fredagsvejret bliver endnu en kølig omgang med risiko for sne og slud især på Sydfyn, Langeland og Ærø.

Kulden og solen kæmper i de her dage om overtaget, og fredag ser det ud til, at det bliver det kølige vejr, der endnu en gang får overhånden.

- Det bliver fra morgenstunden delvist klart. Det bliver tørt, men der kan være lokal frost nogle steder. Derfor kan der også stadig være slud eller sne i bygerne først på dagen, siger TV 2 Vejrets Andreas Nyholm.

Pilen peger opad, når vi kigger ind i påskedagene. Måske kan vi endda frem mod skærtorsdag nærme os 15 grader med sol

Andreas Nyholm, TV 2 Vejret

Når vi kommer lidt længere op ad dagen, stiger temperaturen til en fem-seks grader, og så er det slut med sne og slud i denne omgang.

- Kommer der nedbør i eftermiddag, vil det være som regn. Men langt de fleste af jer kommer til at opleve en tør dag, for det er altså bare nogle få byger, der driver rundt, siger vejrværten.

I løbet af eftermiddagen kommer der også perioder hvor solen kan bryde igennem skyerne, nok især på den nordlige del af Fyn.

- Der vil nok være lidt forskelle hen over Fyn, siger Andreas Nyholm.

Natten til lørdag kan det blive ganske koldt med ned til fire graders frost. Selve lørdagen kommer til at byde på mange skyer.

-  Men herefter begynder der at være bedre chancer for sol og stigende temperaturer. Og pilen peger opad, når vi kigger ind i påskedagene. Måske kan vi endda frem mod skærtorsdag nærme os 15 grader med sol, siger Andreas Nyholm.

00:41

Se torsdagens sene vejrudsigt.

Luk video