Tog fejl af adressen: Familiefar overfaldet af betjent

Søndag aften blev 41-årige Tonni Stage overfaldet i sit eget hjem. Overfaldsmanden var en betjent, der var på jagt efter en indbrudstyv. Men betjenten havde taget fejl af adressen.

Tonni Stage bor sammen med sin kone og tre børn på Byvænget i Årslev ved Odense. Søndag aften trænger en mørkklædt mand pludselig ind i bryggerset og spørger Tonni, hvad han laver her.

- Jeg er så chokeret over reaktionen og bliver mega bange i øjeblikket. Tanker om hjemmerøveri og så videre farer rundt i hovedet på mig. Jeg forsøger at afværge situationen og råber flere gange 'jeg bor her, jeg bor her, hvad fanden sker der, jeg bor her',« siger Tonni Stage til BT.

Efter lidt tumult bliver Tonni Stage væltet omkuld, og han flækker læben og slår tænderne.

Efter Tonni Stages kone kommer ned og blander sig opdager betjenten, at han er gået helt forkert.

Det viser sig, at han har taget fejl af Byvænget og Bystævnet og husnummeret.

Betjenten beklagede fejltagelsen og tilbød at ringe efter en vogn, så Tonni Stage kunne komme på skadestuen. Men en chokeret Tonni Stage takkede nej.

Familiefaren har nu sendt en skriftlig klage til Den Uafhængige Politiklagemyndighed, hvor han har beskrevet den chokerende oplevelse.

- Jeg synes simpelthen ikke, det er i orden. Om jeg så havde været en indbrudstyv, var det en meget voldsom håndtering fra betjentens side. Der var ingen dialog, han kastede sig bare over mig, siger Tonni Stage til BT.