I det fynske folks tjeneste

Topkørere til fynsk motorsportsteam

Det fynske motorsportsteam Perfection Racing fra Beldringe præsenterede tirsdag eftermiddag Jan Magnussen og Casper Elgaard som nye kørere for den kommende sæson.

Perfection Racing vandt i 2009

De to tidligere Le Mans-vindere Magnussen og Elgaard skal efter planen genvinde mesterskabet for det fynske team i den bedste danske motorsportsklasse DTC.

I 2009 vandt Michel Nykjær DTC-mesterskabet, mens han sammen med Henrik Lundgaard også tog teammesterskabet for Perfection Racing.

I 2010 kommer der altså til at stå Jan Magnussen og Casper Elgaard på de fynske biler, og udover DTC er ambitionen også at vinde det nordiske mesterskab, der i år køres som en del af DTC-afdelingerne med to løb i Sverige.

Teamchef hos Perfection Racing - nordfynboen Kent Bo Steffensen - har selv en fortid som DTC-kører.

Tidligere Formel 1 kører og dansemester

Med de nye kørere kommer der masser af erfaring på det fynske team. Casper Elgaard og Jan Magnussen har begge vundet 24 timers-løbet Le Mans, de er de mest vindende kørere i DTC-serien med henholdsvis tre og to mesterskaber, og Jan Magnussen har desuden en kort fortid som Formel 1-kører for Stewart Grand Prix-teamet i 1997-1998.

Måske er der nogle af læserne, der forbinder Casper Elgaard-navnet med andet end fart og benzin. Han vil sandsynligvis også kunne brillere ved eventuelle firmafester, for han vandt efterårets udgave af Vild med Dans.

DTC-sæsonen køres over otte afdelinger og indledes på Jyllands-Ringen den 24.-25. april.

Casper Elgaard og Jan Magnussen kommer til at sidde bag rattet i en baghjulstrukket BMW E90-model