To ulykker på Fyn: Fører og passagerer stikker af

To alvorlige biluheld i aftes og nat medførte store materielle skader og indlæggelser. I begge tilfælde stak involverede af fra ulykkerne.

Den første ulykke skete ved 22-tiden på Sanderumvej i Odense. Her kommer en bil med tre personer kørende i en kurve, hvor den kommer over i modsatte vejbane og frontalt kører ind i en modkørende bil med et ældre ægtepar.

- Det ældre ægtepar prøver at undvige og trækker ud i rabatten, men bilerne kører frontalt sammen og snurrer rundt og lander ude i siden, siger Steen Nyland, vagtchef fra Fyns Politi.

Det ældre ægtepar slap uskadte og kunne selv forlade bilen, men den 31-årige fører af bilen med de tre unge blev fastklemt og indlagt på OUH.

- De to andre i bilen stikker af efter uheldet, men vi har taget en blodprøve af føreren på grund af alkoholmistanke, siger Steen Nyland til TV 2/FYN.

Klokken 3.10 natten til fredag måtte politiet rykke ud til endnu en ulykke. Her kørte fire unge mennesker ind i et træ på Hessgade i Middelfart.

Her vælger føreren af bilen at stikke af, da politiet ankommer til stedet.

- Han kommer dog tilbage igen og vi tager en blodprøve af ham også for at finde ud af, om der er alkohol indblandet, siger Steen Nyland.

De fire personer klagede alle over smerter i nakke og ryg og er kørt henholdsvis til OUH og Kolding Sygehus for at blive tjekket.

- Blodprøverne fra begge ulykker er sendt til København, så dem afventer vi nu svar på, siger Steen Nyland.