Drømmer du om en unik bolig? Flere fynske fyrtårne er til salg

Endnu et fynsk fyrtårn er netop sat til salg, og det bringer det samlede antal op på to.

Er du på jagt efter et fyrtårn på Fyn, er dine chancer lige nu bedre end nogensinde før. Liebhavermægleren Lilienhof har netop nu to til salg.

Det skriver Boliga.dk.

For 15 dage siden blev Keldsnor Fyr på Rathvej i Bagenkop sat til salg. For 6.800.000 kroner kan du overtage både fyrtårnet og 382 kvadratmeter bolig.

For fire år siden blev fyret solgt til de nuværende ejere for 4,2 millioner kroner - 1,8 millioner kroner under udbudsprisen. Dengang lå fyrtårnet et halvt år på markedet, inden købsaftalen blev underskrevet.

Udsigten er oftest ufejlbar, når man kravler op i et fyrtårn. Her ses udsigten ud over Østersøen fra Keldsnor Fyr
Udsigten er oftest ufejlbar, når man kravler op i et fyrtårn. Her ses udsigten ud over Østersøen fra Keldsnor Fyr
Foto: Lilienhoff

Nu er det 34 meter høje fyrtårn endnu engang til salg.

Keldsnor Fyr er Langelands højeste fyrtårn og er nogenlunde på højde med Rundetårn i København. Fyrtårnet fungerer stadig som egentligt fyrtårn.

Endnu et fyrtårn

Hvis Langeland ikke lige er dig, men tanken om at eje dit eget fyrtårn til gengæld virker tillokkende, har Lilienhof endnu et på hånden.

Har du mod på en færgetur, kan du på Sandhammeren på Bågø i Lillebælt for 7.500.000 kroner købe 249 kvadratmeter bolig inklusiv fyrtårn. Sommerhuset er nyrenoveret, mens fyrtårnet oprindeligt er fra 1942.

Fyrtårnet på Bågø har været til salg siden juni sidste år. Sidste gang, det var til salg i 2002, blev det solgt for godt 1,4 millioner kroner.