I det fynske folks tjeneste

Bil brød i brand på motorvejen

En bil brød i brand og spærrede for trafikken på Fynske Motorvej, hvor der var længere kø lørdag formiddag på grund af flere ulykker.

Der gik ild i motoren, mens de kørte på Fynske Motorvej. Foto: Privat

Bilen brændte fuldstændig ud.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med ulykken.

1 af 3

En far og hans datter fik sig en slem forskrækkelse lørdag formiddag på Fynske Motorvej.

Familien var i gang med at flytte nogle af datterens ting til Aarhus, men motoren brød i brand, mens de kørte på motorvejen. 

Ulykken skete tæt ved rasteplads Ålsbo Nord, der ligger på strækningen mellem Odense og Middelfart. Det fortæller vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi. 

Læs også Timelang kø, bil i brand og harmonikasammenstød på Fynske Motorvej

Bilen brændte fuldstændig ud.

Ingen personer kom til skade i forbindelse med ulykken. 

Harmonikasammenstød kort forinden

Da bilen gik i brand, kørte de ind til siden, hvor brandvæsenet efterfølgende er nået frem til stedet og har slukket flammerne.

Ingen personer kom noget til i forbindelse med ulykken, der har resulteret i længere kø på strækningen. Oprydningsarbejdet forventes tidligst overstået klokken 12.30, oplyser Vejdirektoratet, og der er forlænget rejsetid på op mod en time.  

Kort forinden klokken 11.12 fik politiet en melding om en anden ulykke på Fynske Motorvej. Flere biler var involveret i et harmoniksammenstød mellem afkørsel 55 i Aarup og rastepladsen Ålsbo Nord.

Ingen personer kom til skade i sammenstødet, men en person skulle hjælpes ud, fordi bildøren ikke kunne åbnes.

Opdatering

  • 10. jun 2018 kl. 09:00 Artiklen er opdateret med billeder fra ulykken. Vagtchefen oplyste lørdag til TV 2/Fyn, at det var datteren, der kørte bilen, men ifølge familien var det faderen, der kørte, mens datteren sad ved siden af.

Kø omkring Lillebæltsbroen

Der har lørdag formiddag også været længere kø omkring Lillebæltsbroen, hvor titusindvis af gæster skal til Middelfart i forbindelse med musikfestivalen Rock Under Broen, der åbner dørene klokken 11.

Her forventes større trafikale problemer, fordi Den Gamle Lillebæltsbro er spærret for biltrafik. 

Ifølge Vejdirektoratet er der størst risiko for tæt trafik frem til klokken 18.   

Den vestlige del af Fynske Motorvej har været ramt af flere ulykker og lange køer lørdag formiddag. Foto: Vejdirektoratet