Fynsk toppolitiker fik Mikkel Beha op i det røde felt

Johannes Lundsfryd Jensen pakkede et billede af ham og Mikkel Beha Erichsen ind i reklame for Socialdemokratiet og postede det på Facebook.

Johannes Lundsfryd Jensen, socialdemokratisk borgmester i Middelfart Kommune, fik den folkekære eventyrer og jordomsejler Mikkel Beha Erichsen op i det røde felt fredag morgen.

Her opdagede Mikkel Beha Erichsen, at et billede af ham og borgmesteren var landet på de sociale medier.

Problemet med billedet var, at det var pakket ind i reklame for Socialdemokratiet.

- Som TV 2-vært og journalist har jeg selvfølgelig ikke sagt ja til at stille op til den slags, siger Mikkel Beha Erichsen til Ekstra Bladet, mens Johannes Lundsfryd Jensen overfor TV 2 Fyn erkender fejlen:

- Jeg havde ikke lige tænkt det på den måde, siger borgmesteren.

Johannes Lundsfryd Jensen tilføjer, at han selvfølgelig respekterer, at Mikkel Beha Erichsen ikke er interesseret i at gøre reklame.

Til Ekstra Bladet siger Mikkel Beha Erichsen videre, at han "aldrig har sagt ja til at deltage i dette" og han føler sig udnyttet.

- Det er skideirriterende. Jeg har ingen relation til ham, og jeg kender ham ikke. Jeg kunne godt se fotografen, men troede, det var en lokalfotograf. Jeg havde ingen anelse om, at det var en af hans egne fotografer, der havde den bagtanke, siger jordomsejleren til Ekstra Bladet.

Johannes Lundsfryd Jensen er ked af forløbet.

- Jeg kan godt se, at det specifikke opslag er problematisk, og jeg beklager, hvis jeg har overskredet nogle grænser.

Billedet er taget ved sidste uges klimafolkemøde i Middelfart. Her deltog Mikkel Beha Erichsen som foredragsholder, og han valgte i den forbindelse at hilse på borgmesteren. 

Det er dette opslag på Facebook, som Johannes Lundsfryd Jensen beklager.
Det er dette opslag på Facebook, som Johannes Lundsfryd Jensen beklager.
Foto: Facebook/skærmdump