I det fynske folks tjeneste

To biler kørt sammen: Uheld på Fynske Motorvej

En bil er kørt op i en forankørende på Fynske Motorvej. Det er muligt at passere ulykkesstedet.

To biler er kørt sammen på Fynske Motorvej kørt før afkørsel 51 Odense S i retning mod Middelfart (arkivfoto). Foto: Janne Nyenstad

To biler er kørt sammen på Fynske Motorvej kørt før afkørsel 51 Odense S i retning mod Middelfart.

- Bilerne er kørt op i hinanden, men har selv kunnet køre ind i nødsporet, siger Thomas Bentsen, som er vagtchef ved Fyns Politi.

Ifølge vagtchefen er det muligt at passere ulykkesstedet, da den ene tilbageværende bil holder i nødsporet. Den anden har ifølge vagtchefen selv været i stand til at køre fra stedet.

Ingen personer er kommet alvorligt til skade, fortæller vagtchefen.

Læs også Muligt knivstikkeri i Odense Banegård Center

- En har ondt i nakken, men ellers ikke. Der er ikke sket stor materiel skade. Den ene bil er køreklar og har forladt stedet. Der er ikke noget, der indikerer, at der er en flugt fra stedet eller noget, siger Thomas Bentsen.

Fordi der kun holder en enkelt bil helt inde i nødsporet, er der ifølge vagtchefen heller ikke noget, der tyder på, at motorvejen skal lukkes. Bilerne er væk fra kørebanen, siger vagtchefen.

Bilister på Fynske Motorvej opfordres til at være særligt agtpågivende omkring ulykkesstedet, da både politiet og redning arbejder med bilen på stedet.

Vejdirektoratet skriver, at rednings- og oprydningsarbejdet tidligst forventes afsluttet klokken 09.15.