I det fynske folks tjeneste

Billetsalg i gang: Her er de nye navne til Tinderbox 2018

Tinderbox afslører syv nye navne til næste års festival i Odense.

Foto: Scanpix: Malte Kristiansen, Rolf Vennenbernd, Sonny Munk Carlsen, Torben Christensen

I sidste uge blev Depeche Mode afsløret som det første hovednavn til Tinderbox 2018. Nu er billetsalget skudt i gang - og sammen med det er syv nye navne føjet til plakaten. 

Du kan se dem alle herunder - og smuglytte lidt. Tinderbox afvikles i Tusindårsskoven i Odense i dagene 28. til 30. juni. 

Læs også Depeche Mode til Tinderbox

Prophets of Rage kombinerer tre af musikerne fra legendariske Rage Against the Machine med rapperne B Real (Cypress Hill) og Chuck D (Public Enemy) i et band, der er blevet kaldt et soundtrack til modstandsbevægelsen mod Donald Trump. Verdens vildeste liveband har sammen med de to verdensklasse rappere samlet det bedste materiale fra alle gruppernes bagkataloger til deres vanvittigt intense koncerter. Så vær klar til at gå amok til ”Insane in the Brain”, ”Fight the Power” og ikke mindst ”Killing in the Name”.

Prophets Of Rage - Killing In The Name (Live)

Alanis Morissette er med over 60 millioner solgte album og 7 Grammy-statuetter en af de mest succesfulde soloartister gennem de sidste 25 år. Gennembruddet kom med sange som ”Ironic” og ”You Oughta Know” fra albummet ”Jagged Little Pill”, der i dag er en af de bedst sælgende debutplader nogensinde. Alanis har dog i de senere år været en meget sjælden gæst på disse kanter, og hun har faktisk ikke givet en dansk koncert siden 2008. 

Alanis Morissette - You Oughta Know (OFFICIAL VIDEO)

Tiësto er både blevet kaldt ”The Greatest DJ of All Time” og ”The Godfather of EDM”, fordi den hollandske megastjerne ikke bare leverer gigantiske hits, men også altid sammensætter et overdådigt og overraskende show til sine koncerter. 

ClubLife by Tiësto Podcast 553 - First Hour

Nik & Jay er uden tvivl landets største popduo nogensinde med et svimlende antal hits og platinplader. De er samtidig også et af de mest farvestrålende og energiske navne på den danske musikscene, der altid leverer den vildeste fest.

Skunk Anansie har i sangeren Skin en helt utrolig karismatisk og engageret frontfigur, der til koncerterne vælter folk bagover med hits som ”Hedonism”, ”Charity” og ”Weak”. Det hårdtslående band er en helt unik liveoplevelse, som man i den grad kan glæde sig til at opleve tilbage på Fyn for første gang siden Midtfyns Festival i 2000.

Skunk Anansie - An Acoustic Live in London

French Montana har indspillet med alle fra Drake og Lil Wayne til Kanye West og The Weeknd på sine tyve mixtapes. Men rapperens største hit er ”Unforgettable” fra foråret, der allerede har over en halv milliard afspilninger på Spotify og det samme på Youtube. Den marokkanskfødte rapper har indtil for nylig kun spillet ganske få koncerter.

French Montana - Unforgettable ft. Swae Lee

C.V. Jørgensen vendte i 2009 under Aarhus Festuge tilbage til den danske rockscene efter syv års pause til en heltemodtagelse af kæmpe proportioner. Så ikke overraskende blev hans efterfølgende turné modtaget med stående ovationer, da han for første gang i otte år gav koncerter rundt i landet. Efter turnéen gled den højtelskede sangskriver igen tilbage i anonymiteten, men nu er C.V. Jørgensen heldigvis tilbage og klar til at give koncerter i 2018.

C.V. Jørgensen kommer også til Heartland sammen med MØ.

Læs også MØ kommer til Midtfyn