Bulldogs taber på hjemmebane

Kampen mellem Odense Bulldogs og Aalborg Pirates var meget lige. Men til sidst måtte odenseanerne se sig slået, mens Metal Ligaens tophold måtte ud i straffeslag, inden Sønderjyske blev besejret.

Odense Bulldogs måtte desværre se sig slået af Aalborg Pirates fredag aften.

Aalborg Pirates vandt 4-1 ude over Odense Bulldogs i en kamp mellem nummer to og fire i ligaen.

Kampen var mere lige, end cifrene umiddelbart antyder. Og Odense førte da også 1-0 efter første periode, og hjemmeholdet var kun bagud 1-2 to minutter før tid.

Men så gik det desværre den forkerte vej for Odense Bulldogs. Gæsterne scorede nemlig to gange herefter og lukkede kampen definitivt.

Det var ikke den eneste ishockeykamp, der blev spillet fredag.

Herning Blue Fox satte nemlig point til i toppen af Metal Ligaen i ishockey, selv om holdet sejrede for femte gang i træk i ligaen.

Metal Ligaens tophold vandt ganske vist 3-2 hjemme over Sønderjyske, men det skete først efter straffeslag.

Herning får dermed to point ud af kampen, mens Sønderjyske snuppede et enkelt point.

Frederikshavn White Hawks tabte efter forlængelse med 3-4 hjemme til Esbjergs regerende mestre.

Gentofte vandt 4-3 ude over Rungsted.

Herning fører Metal Ligaen med 89 point for 41 kampe.