Bundholdet Odense overrasker mod førerholdet Rungsted

Rungsted Seier Capital tabte for syvende gang i sæsonen, da Odense Bulldogs vandt på udebane.

Det var top mod bund, da førerholdet Rungsted Seier Capital tirsdag aften fik besøg af bundproppen Odense Bulldogs.

Men noget overraskende var det de fynske gæster, som løb med det hele på isen i Bitcoin Arena.

Med en sejr på 4-1 hentede Odense sin blot ottende sejr i Metal Ligaen i denne sæson, mens nederlaget kun var Rungsteds syvende.

Det ændrer dog ikke på, at nordsjællænderne fortsat topper Danmarks bedste ishockeyliga med 83,5 point.

På andenpladsen ligger Esbjerg Energy, som tirsdag aften spiller mod Frederikshavn White Hawks.

Rungsted løb i fredags ind i et nederlag til Sønderjyske i pokalturneringen Metal Cup, men har ellers været suverænt kørende.

Tirsdag skulle man helt frem til otte minutter før tid, før Rungsted kom på tavlen mod Odense.

Forinden havde fynboerne bragt sig foran 3-0 efter scoringer af Ales Sova Dale Mitchell og Oliver Anker Christensen i anden periode.

Den føring kom aldrig i fare, selv om Marcus Olsson reducerede for Rungsted i tredje periode. I stedet lukkede og slukkede Rasmus Simonsen til sidst.