Disse ti megastjerner vil fynboerne have til Dyrskuepladsen

Det kan blive svært at lokke sværvægtere som The Rolling Stones og Eminem til Odense, men til sommer er muligheden der, og det er dem, fynboerne vil have.

Taylor Swift, Harry Styles og Ed Sheeran står øverst på listen, når det gælder megastjerner, som bør give koncert i Odense.

Fra næste sommer bliver det muligt at afvikle koncerter med op mod 70.000 tilskuere på Dyrskuepladsen i Odense. Sammen med Roskilde Festival er der tale om landets største koncertsted. 

I den forbindelse gav TV 2 Fyn mulighed for at komme med tre bud til musikønsker.

TV 2 Fyn har modtaget tusindvis af svar. Jo større navnet er, jo flere stemmer har kunstneren fået.
TV 2 Fyn har modtaget tusindvis af svar. Jo større navnet er, jo flere stemmer har kunstneren fået.
Foto: Grafik: Martin Christian Dreyer

Der er uden tvivl én suveræn vinder. Hvert tredje bud indeholdt navnet Taylor Swift. 

Herunder er samlet en top-ti-liste over de mest populære bud. 

01

Taylor Swift

02

Metallica

03

Coldplay

04

Rammstein

05

U2

06

The Rolling Stones

07

Harry Styles

08

Bruce Springsteen

09

Ed Sheeran

10

Eminem

Fotokreditering: Michael Tran/AFP/Ritzau Scanpix, Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix, Torben Christensen/Ritzau Scanpix, Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix, Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix, Tua Marie Meincke Holmboe, Esben Seerup, Scott Roth/AP/Ritzau Scanpix, Torben Christensen/Ritzau Scanpix, Sofie Mathiassen/Ritzau Scanpix

Ekspert og borgmester: Ingen navne er for store

Når Dyrskuepladsen næste sommer får plads til 70.000 tilskuere, skal Odense ikke være for fin til at drømme om de helt store kunstnere. 

- Jeg tror ikke, at der er nogle kunstnere, der er for store til pladsen. Så kan man tiltrække de allerstørste navne og stadionshows - og nu også dem, der har behov for mere plads, end man kan få i eksempelvis Royal Arena eller Parken, siger Ronnie Hansen, der er tidligere eventchef i Odense&Co og var med til at etablere Tinderbox.

Betyder det, at kunstnere som eksempelvis Taylor Swift ville kunne besøge Dyrskuepladsen?

- Jeg kan ikke være konkret, men igen vil jeg sige, at der nok ikke er nogen kunstnere, der er for store til et sted, som har plads til 70.000 tilskuere, fortæller han.

Disse stjerner har allerede spillet på pladsen

Ud over Grøn Koncert, der i årtier har brugt Dyrskuepladsen i forbindelse med turnéen i juli til at holde koncerter med over 25.000 gæster, har både danske og internationale kunstnere fra tid til anden fået lov til at spille på pladsen.

I 2008 spillede den britiske popgruppe Duran Duran for 25.000 mennesker på Dyrskuepladsen i Odense, mens den amerikanske sangerinde Pink spillede en noget mindre koncert i et telt på pladsen i 2007.

Også D-A-D og Kim Larsen har spillet enkeltstående koncerter på Dyrskuepladsen i henholdsvis 1997 og 2003. 

Odenses borgmester, Peter Rahbæk Juel (S), vil ikke sætte navne på, hvem han helst ser optræde på Dyrskuepladsen, men han vil bestemt ikke udelukke, at Taylor Swift kan lokkes til byen

Oversigt

    Oversigt