I det fynske folks tjeneste

Forvaltning vinker farvel til direktør

By- og Kulturforvaltningens direktør i Odense, Søren Bonde Hansen, har fået nyt job. Han skal være kommunaldirektør i Sønderborg.

Søren Bonde Hansen var kommunaldirektør i Tommerup Kommune i tre år, indtil han i 2006 tiltrådte som administrerende direktør for den dengang nyoprettede By- og Kulturforvaltning i Odense Kommune.

- Jeg er meget glad på Sørens vegne. Søren er en fantastisk dygtig og visionær leder, egenskaber vi havde god gavn af, da By- og Kulturforvaltningen skulle opbygges. Søren har sammen med sin chefgruppe formået at bringe de involverede fagområder sammen på en måde, som har bibragt hele kommunen værdi, siger stadsdirektør Jørgen Clausen i en pressemeddelse fra Odense Kommune.

Henrik Lumholdt, afdelingschef i Plan og Byg i By- og Kulturforvaltningen, bliver konstitueret i stillingen som administrerende direktør i By- og Kulturforvaltningen fra den 1. januar 2012.

Søren Bonde Hansens farvel kommer på et tidspunkt, hvor By- og Kulturforvaltningen mangler rådmand Jan Boye (K), som er indlagt efter en alvorlig hjerneblødning.