Kaldt tumpe og nar: Bange for at jeg vænner mig til de mails

Rådmand Susanne Crawley Larsen har fået flere hadefulde mails gennem hendes tid som politiker. Men nu er det nok - og hun har valgt at offentliggøre den seneste, fordi hun er bange for, at hun vil vænne sig til at få den slags mails.

"Tumpe, nar og arabarpikgal kælling."

Sådan bliver den radikale rådmand Susanne Crawley Larsen angrebet verbalt af en borger, der har sendt hende en mail.

Susanne Crawley Larsen har efterfølgende valgt at offentliggøre mailen på sin Facebookside.

- Jeg er vel lidt bange for, at jeg selv vænner mig til at få den slags mails - og der er lidt i orden i det. Nu har man jo selv valgt at stille op som politiker, så må man også tage de bank, der følger med. Og det er jeg sådan set også parat til, hvis de handler om de holdninger jeg har, men ikke med det sprog der, som denne her mail jo giver udtryk for, siger hun til TV 2/FYN. 

 

quote Hvornår er det et af mine børn, der får sådan en mail der om deres mor?

Susanne Crawley Larsen

 

TV 2/FYN har talt med afsenderen af mailen, der ikke fortryder, hvad han skrev.

- Jeg mener det, jeg skriver. Har du set, hvad hun står inde for da?

Susanne Crawley Larsen vil ikke sige fra i sagen om en muslimsk pædagogpraktikant, der ikke ville give hånd til mødrene til de børn, der var i den skolefritidsordning, hvor han var i praktik.

 

 

- Det er jo også sådan med sådanne ting her er at de skrider. Hvornår er det et af mine børn, der får sådan en mail der om deres mor? Eller hvornår det en helt ung kvinde?

- Jeg har måske en alder, hvor jeg godt ved, hvem jeg selv er - og jeg ikke er dét, der står i den mail. Jeg synes, det er vigtigt, at det bliver en del af den diskussion vi har om, hvordan vi taler til hinanden.

Du kan se hele interviewet med Susanne Crawley Larsen her.