Magisk ret på stadion: - Pølsemix har gjort en kæmpe forskel for OB

OB har ikke tabt en kamp, siden pølsemixen vendte tilbage til Odense Stadion. Nu pønser hardcore OB-fan og pølsemix-spiseren Simon på at smugle pølsemix ind til pokalfinalen.

Der er ikke mange, der sætter spørgsmålstegn ved, at den rette kost fremmer de sportslige præstationer.

Men det burde de måske gøre, for kombinationen af pommes frites, løg, pølser og ketchup har vist sig at være særdeles gavnlig for OB's præstationer på banen.

Med andre ord sparker nævnte fedtspændte blanding - af de fleste kendt som pølsemix - sit lidet flatterende næringsindhold langt ud af Odense Stadion.

- Jeg tænker: Det kan ikke være helt tilfældigt. 

Det mener Simon Møller Larsen. Han er ikke kun hardcore OB-fan. Han er også en flittig spiser af pølsemix på Odense Stadion.

Og måske har Simon en pointe. Siden pølsemixen vendte tilbage til stadion den 1. april, har OB ikke tabt. Og nu skal det fynske fodboldflagskib spille sin første pokalfinale siden 2007.

- Nu har vi otte kampe uden nederlag. Det er jo klart, at pølsemixen har gjort et kæmpe forskel for Odense, tilføjer Simon.

Simon var sammen med nogle kammerater med til at kæmpe for, at pølsemix igen kom på menuen til OB's hjemmekampe. Og den indsats er han stærkt tilfreds med.

- Det er en tradition. Det er noget, jeg altid har fået, fra jeg var helt lille, til jeg startede på mit studie.

- Og så kom den her fadæse med pølsemixen stoppede med at eksistere på stadion. Det banner vi lavede i sin tid, det har så båret frugt, siger Simon.

"Banjo" tabte og vandt

Det er grillbaren Banjos, der langer den populære ret over disken, og salget går ganske udmærket.

- Jeg har ikke noget at klage over, siger Søren "Banjo" Bersang, som ejer Banjos.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.Torsdag var Søren "Banjo" så sikker på pølsemixens succes, at han væddede om, hvor mange gange pølsemix der blev solgt til de mere end 12.000 tilskuere, der så OB indløse billet til pokalfinalen ved at køre gæsterne fra Sønderjyske over med stensikre 3-0.

- Det var ikke så godt. Flemming, der står ude ved boderne, sagde mindst 1.500, og jeg sagde 1.363. Han vandt. Desværre, fortæller Søren "Banjo" med et skævt smil og tilføjer:

- Delvist desværre. Fordi vi solgte godt.

Simon Møller Larsen håber, at kunne smugle Banjo's pølsemix med ind til pokalfinalen.
Simon Møller Larsen håber, at kunne smugle Banjo's pølsemix med ind til pokalfinalen.
Foto: Mikkel Svendsen

Bliver magien smuglet til Vestegnen?

OB møder FC Midtjylland i pokalfinalen Kristi himmelfartsdag på Brøndby Stadion.

Her huserer Banjos pølsemix ikke, men alt håb er ikke ude. OB har hjemmebaneafsnittet sydsiden på Brøndby Stadion, og her og KUN her sælger man pølsemix på Vestegnen.

Så spørgsmålet er, om københavnerversionen kan tippe kampen til fynboernes fordel. Det har pølsemix-eksperten Simon et forbeholdent bud på.

- Altså, det må tiden vise. Jeg er lidt usikker på, om den kan det samme som Banjos, for det er jo på Fyns land. 

- Men vi må se. Ellers kan det være Banjos kan sponsorere lidt til mig, som jeg kan smugle med i tasken.

En ting er sikker: Hjemme på Odense Stadion er pølsemix og OB-sejre på magisk vis uløseligt forbundet, og det kommer til at indgå i de kommende forhandlinger mellem Banjos og OB.

- OB har jo ikke tabt nogen kampe siden, vi var der med pølsemixen. Nu mener jeg, det må gå den anden vej, så det er et spørgsmål om, hvor meget de vil give for, at vi skal være der igen, spøger Søren "Banjo".

1. april vendte pølsemixen tilbage til Odense Stadion efter års fravær. Siden har OB ikke tabt en kamp.

Oversigt

    Oversigt