I det fynske folks tjeneste

Midtbanespiller færdig i OB

OBs Azer Busuladzic forlader Ådalen til sommer, når hans kontrakt udløber.

Efter to et halvt år i den stribede trøje er det til sommer slut, når midtbanespilleren Azer Busuladzics kontrakt med OB udløber.

Busuladzic kom til OB fra Vejle i 1. division i januar 2014, og har trods mange gode kampe aldrig for alvor fået bidt sig fast i startopstillingen. Og 30. juni er det altså slut.

- Vi har snakket sammen i dag, og jeg forlænger ikke min kontrakt med OB. Det sker efter gensidig aftale, siger Azer Busuladzic til tipsbladet.dk.

Selv om midtbanespilleren har været glad for træner Kent Nielsen, er det formentlig også netop Kent Nielsens OB-projekt, der er årsagen til, at Busuladzic, der kom til klubben halvandet år før Kent Nielsen, nu forlader klubben.

- Det har været en helt fin tid i OB. Jeg har spillet en masse kampe, og jeg har spillet rigtig godt til tider, men der har selvfølgelig også været nogle dårlige kampe. Sådan vil det altid være. Der har også været mange forskellige trænere i min tid i klubben, men der er kommet lidt mere ro på med Kent Nielsen, og det har jeg virkelig nydt, siger Busuladzic og tilføjer:

- Det er lidt ærgerligt at skulle forlade OB. Det er en rigtig god klub, så selvfølgelig er det trist lige nu. Men sådan er fodbold, og jeg ser frem til en ny udfordring, siger han til tipsbladet.dk.

Azer Busuladzic har i alt spillet 56 kampe for OB, heraf 22 i denne sæson. Han har endnu sit første OB-mål til gode.