OB skal have ny træner

OB har valgt ikke at forlænge cheftræner Jakob Michelsens kontrakt, når den udløber i sommeren 2021.

OB skal have ny træner fra sommeren 2021, hvor kontrakten med cheftræner Jakob Michelsen udløber og ikke bliver forlænget. Det oplyser OB i en pressemeddelelse.

- Trods placeringsmæssige forbedringer i de seneste to og en halv sæson har perioden også været præget af svingende resultater. Derfor ønsker klubben at hyre en trænerprofil, der kan skabe mere stabilitet og bedre resultater, skriver klubben.

- Der har dog på det seneste været fremgang i spil og resultater, og derfor har klubben fuld tillid til, at Jakob Michelsen i forårssæsonen vil udføre sit job med samme ærgerrighed og professionalisme som i hele sin kontraktperiode, lyder det.

Ingen medaljer til Michelsen

OB’s ambition er fortsat at komme i top-seks i Superligaen i løbet af forårssæsonen. Superligaklubben gik til vinterpause på en niendeplads. OB har dog spillet sig i kvartfinalen i pokalturneringen.

40-årige Jakob Michelsen har været i OB siden sommeren 2018, hvor han afløste Kent Nielsen. Han har skaffet OB en femte- og syvendeplads i de to forrige sæsoner, men har tidligere skaffet sølvmedaljer til SønderjyskE.  

I efteråret gik der rygter om, at sportschef Michael Hemmingsen var på jagt efter en ny træner til klubben.