I det fynske folks tjeneste

Odense Håndbold tager første stik i bronzeduellen

Med en sejr på 26-22 over København Håndbold er Odense Håndbold nu kun én sejr fra bronzemedaljerne i HTH Ligaen. Den næste bronzekamp bliver spillet fredag 17. maj.

Odense tog første stik i kampen om bronzemedaljerne i HTH Ligaen. Foto: Arkiv / Odense Håndbold

Med fem mål hver var Trine Østergaard og Nadia Offendahl stærkt medvirkende til Odense Håndbolds sejr over København Håndbold tirsdag aften. 

De to hold mødtes i den første af de kampe, der skal afgøre, hvor bronzemedaljerne i HTH Ligaen skal ende. Kampene bliver spillet bedst á tre.

Tirsdagens kamp begyndte relativt lige, men københavnerne nåede i løbet af første halvleg at opbygge en tremålsføring. Fynboerne kæmpede sig dog tilbage og kunne gå til pause med en 14-12-føring. 

Læs også Medie: Kommende GOG-målmand testet positiv i dopingprøve

Odense Håndbold havde fordelen at spille på hjemmebane i Odense Idrætshal tirsdag. Og håndboldkvinderne skuffede ikke de 2.166 fremmødte.

I løbet af anden halvleg opbyggede de således en føring på seks mål til gæsterne fra København. Gæsterne fik reduceret til 22-20, men tættere kom de aldrig på sejren. 

Dermed kunne Odense Håndbold trække sejrrigt ud af kampen.

Næste bronzekamp spilles fredag 17. maj i Frederiksberg Hallen.

Odense Håndbold kan tage bronzen med enten en sejr eller et uafgjort resultat i den kamp, mens et nederlag kan betyde, de to hold skal ud i en tredje kamp.  

Læs også OB-anfører: Bronze vil være fantastisk