Sådan rejser du billigst med letbanen en hel dag

Kommer du til Odense for at besøge flere steder med letbanen, kan den billigste løsning være at købe de dyreste enkeltbilletter, hver gang du stiger på.

Hvis du vil rundt i Odense en hel dag med byens letbane, kan det være svært at gennemskue, hvilken løsning der er billigst.

Der er en lang række typer billetter, der sikrer dig adgang til byens nye offentlige transportmiddel, og priserne varierer afhængig af tidspunkt og behov. 

Med letbanen i Odense kan du nemt køre mellem handleture i Tarup Center, Rosengårdcentret og Ikea eller få kulturelle oplevelser i Odeon eller på Odense Stadion.

Fem ture på én dag - hvad er billigst?

Der kan altså være god grund til se, hvad Odense har byde på, også selv om du ikke er turist.

Lad os forestille os, du bor uden for Odense og tager ind til Odense for kun at rejse med letbanen.

TV 2 Fyn har bedt Odense Letbane redegøre for, hvordan man billigst rejser med letbanen en hel dag. I eksemplerne herunder beregnet af TV 2 Fyn tages udgangspunkt i fem rejser på én dag med letbanen. Odense Letbane henviser til Fynbus, der står for billetter, da en billet til letbanen også gælder i busserne i Odense.

Den billigste tur en hel dag med letbanen

01

Turistbillet

02

Enkeltbilletter

03

Rejsekort

04

Pendlerkort

05

DSB-billet

Billetterne kan købes i Fynbus' app, Fynbus' webshop eller udvalgte butikker, eksempelvis Fynbus' kundecenter i Odense Banegård Center. 

Se, hvordan du generelt kører billigst med letbanen. 

Oversigt

    Oversigt