Sidste chance: Få fingrene i helt særlige oplevelser i Kyiv-auktion

Dem, der byder højest på auktion til fordel for borgerne i Kyiv, kan få fat i helt unikke oplevelser. Auktionen slutter 19.45 torsdag.

Mangler du en samvittighedsfuld julegave til en, du holder af? Eller vil du måske gerne bare forkæle dig selv og støtte et godt formål samtidig?

Så har du nu en oplagt chance, da flere af Odenses kulturinstitutioner har sat helt særlige oplevelser på auktion til fordel for indsamlingen 'Kyiv fryser'.

Sidste chance for at byde er torsdag klokken 19.45.

På højkant er blandt andet et meet'n greet med en af OB's helt store stjerner Isaam Jebali.

Som noget helt særligt åbner Odense Havn også sine topsikrede porte til en helt særlig oplevelse i havnens enorme kran, der har en smuk udsigt over Fyn.

Faktisk er den såkaldte portalkran det højeste farbare punkt på Fyn.

Skal hjælpe frysende ukrainere

Pengene fra de mange auktioner går ubeskåret til indsamlingen 'Kyiv fryser', som Rotary står bag i samarbejde med TV 2 Fyn og Fyens Stiftstidende.

Pengene går blandet andet til generatorer, der kan genere elektricitet og varme til de mange borgere i Odenses venskabsby Kyiv, der lige nu er uden strøm.

Auktionerne er åbne mandag og slutter igen 1. december.

Det kan du byde på

01

OB: Meet'n greet og spillertrøje

02

Odense Håndbold: VIP-billetter og spillertrøje

03

Odense Havn: Kom op i kæmpekran

04

Museum Odense: Særrundvisning i H. C. Andersens Hus

05

Odense ZOO: Deltag i løvefodring

06

Odense Symfoniorkester: Privat koncert

Har du ikke penge at byde ind med, så kan du eventuelt bruge dit kamera i stedet for til at vinde Tinderbox's donation til indsamlingen. 

Med et enkelt klik på kameraet kan du nemlig vise din støtte til borgerne i Kyiv og samtidig deltage i konkurrencen om de ti billetter til Tinderbox.

Oversigt

    Oversigt