Stor bunke affald dumpet ved Davinde Sø: - Det er meldt til politiet

Begrebet "skovsvin" kommer til sin ret, hvis man i disse dage lægger vejen forbi Davinde Sø. Her der dumpet det meste af en lastbil fuld skrald ved søbredden.

Hos Tarup-Davinde I/S er de godt forståeligt trætte af at rydde op efter andre mennesker ved Davinde Sø. Især når der dumpes affald.

Senest for et par dage siden havnede en større bunke skrald, der tydeligvis ikke er tabt, men som helt klart skulle være kørt på lossepladsen ved søens bred.

Det er langt fra første gang, de oplever den slags svineri. Derfor er det nu blevet en fast procedure at melde skovsvinene til politiet.

- Vi kigger det igennem for at se om der er noget i det, som kan indikere, hvem der har lagt det der, fortæller John Juul Henriksen, som er direktør i Tarup-Davinde I/S, som har til formål at fremme forståelsen for den natur, der omgiver os.

Finder de noget, så bliver det meldt til politiet. Altid. Og det gælder også den grumme bunke affald, der i øjeblikket skæmmer det grønne område, hvor planter og dyr gerne skulle trives.

- Politiet har endnu ikke meldt noget ud om, at sagen er afsluttet, siger John Juul Henriksen og tilføjer optimistisk.

- Det er jo sådan set gode tegn, for så kommer der måske nogen og henter deres affald igen i stedet for, at det er os eller Odense Kommune eller andre, der skal rydde op.

John Juul Henriksen er optimistisk og håber, at skraldets ejermand bliver fundet.
John Juul Henriksen er optimistisk og håber, at skraldets ejermand bliver fundet.
Foto: Frederik Zeuner

Når det kommer til ting der ikke hører til i naturen, så sættes arbejdet med at fjerne 550 ton giftig jord fra en legeplads i Odense snart i gang.

Der er igen blevet smidt privat affald, der ellers skulle have været kørt på lossepladsen, ved Davinde Sø. De ansvarlige er nu meldt til politiet.

Oversigt

    Oversigt