Holst: Noterer mig, at politiet nu sætter punktum!

Et enigt forretningsudvalg valgte mandag formiddag at indstille til regionsrådet, at Holst bliver meldt til politiet. Holst selv noterer sig afgørelsen og lægger vægt på, at alle sider nu bliver afdækket.

Carl Holst må se frem til at blive meldt til politiet af sin tidligere arbejdsplads. Det står klart efter, at forretningsudvalget mandag formiddag indstillede, at Carl Holst bliver meldt til politiet. 

Det betyder, at materialet fra statsforvaltningen nu vil blive overdraget til politiet. 

TV 2/FYN ville gerne have haft Carl Holsts reaktion på den politianmeldelse, der altså nu er på vej, men Holst har i dag ikke ønsket at stille op til et interview.

Men han har sendt en sms med følgende ordlyd:

" Har ikke yderligere kommentarer. Jeg har noteret mig at det nu er op til Politiet at sætte punktum for denne sag. De er forpligtet til at undersøge alle sider af sagen. Og uanset udfaldet af Politiets undersøgelse vil jeg godt slå fast, at jeg aldrig har haft en intention om at bruge regionens ressourcer til min valgkamp."

Til Ritzau siger den tidligere forsvarsminister og regionsrådsformand, at han godt forstår, hvorfor det ser ud til, at han bliver politianmeldt, efter at forretningsudvalget i Region Syddanmark anbefaler regionen at politianmelde ham.

 - Det kan jeg på en måde godt forstå, at de gør, når Statsforvaltningen har vurderet, at det jeg har gjort ikke var lovligt. Men jeg er ikke helt enig i den vurdering, siger han til Ritzau.

Politianmeldelsen skal formelt godkendes af Regionsrådet senere mandag.