Frygter ikke forlænget spilletid - her står fadøl og storskærm klar til EM

Fodboldfans kommer ikke til at tørste, hvis de afgørende EM-kamp senere i turneringen går i forlænget spilletid. Kammerateriet er klar til at sælge fadøl til midnat.

Både storskærm og fadølsanlæg står til at løfte stemningen, når den første EM-kamp mellem Italien og Tyrkiet fredag bliver vist på Frederiksø i Svendborg.

Lige så klar er vennerne Theis Nikolajsen og Nicolai Dyrvig Lindensparre, der glæder sig til at kunne se foldbold og drikke fadøl uden at tænke på, om baren lukker, inden kampen slutter. 

Fra fredag kan barer, restauranter og værtshuse lange øl over disken indtil midnat som en del af en ny genåbningsplan.  

- Det er bare fedt, at man kan se hele kampen, uanset om den går i forlænget eller ej, og at man kan have det sjovt med at drikke øl sammen, siger Theis Nikolajsen.

Nicolai Dyrvig Lindensparre supplerer: 

- Tidligere har det været noget med, at man lidt har frygtet, hvad der skulle ske, hvis kampen gik i forlænget spilletid, hvis vi kom længere hen i turneringen.  Så skulle man skynde sig hjem for at se resten af kampen færdig.

Sidste store bump er af vejen 

De lempede coronarestriktioner, der gør det muligt for Kammerateriet at afholde et EM-arrangementet for 400 mennesker på Frederiksø, er en glædelig nyhed. Det mener Kammerateriets medindehaver Lasse Bekker. 

quote Det, at vi kan sælge øl i anden halvleg, synes jeg er væsentligt

Lasse Bekker, medindehaver Kammerateriet

- Det er en fantastisk god dag, for vi skulle have stået her for et år siden og afholdt det her EM, og så har hele det seneste år været bump på bump, siger han. 

Men med den seneste udmelding er det sidste store bump på vejen fjernet for sommerens EM-arrangementer. 

- Det, at vi kan sælge øl i anden halvleg, synes jeg er væsentligt, siger han.