GOG forlænger med succesfuld cheftræner

Nicolej Krickau har forlænget kontrakten med grundspilsvinderen GOG. Hans nye aftale løber til 2024.

Nicolej Krickau har forlænget kontrakten med grundspilsvinderen GOG. Hans nye aftale løber til 2024.

De kommende tre sæsoner hedder cheftræneren for det sydfynske håndboldflagskib GOG fortsat Nicolej Krickau.

Den talentfulde træner, der har været i klubben siden skiftet fra Skanderborg i 2017, har skrevet under på en kontraktforlængelse med GOG, så han nu er bundet til sommeren 2024. Det er to år længere end hans tidligere aftale.

Det skriver TV2 Sport og Fyens Stiftstidende.

Den 34-årige træner kalder det for et nemt valg at forlænge kontrakten.

- Det var været ret simpelt. GOG har stadigvæk mod på at rykke sig mere, og derfor bliver jeg stadig mega motiveret af det miljø, vi er i. Eftersom GOG stadig har ambitioner om mere, matcher de også mine egne ambitioner.

- Samtidig har jeg det bare godt her, så det er et nemt valg. Jeg har ikke været i tvivl om det, siger Krickau til TV2 Sport.

Kontrakt på bagkant

Kontraktforlængelsen kommer på bagkant af et succesfuldt grundspil, som GOG endte med at vinde i Herre Håndbold Ligaen. Her sluttede holdet et enkelt point foran Aalborg Håndbold.

Grundspillet blev vundet af et GOG-hold, som har benyttet sig af en række unge spillere. Netop evnen til at udvikle talenter og samtidig opnå gode resultater er årsagen til, at GOG ønsker at binde Krickau på en lang kontrakt.

Det siger GOG-direktør Kasper Jørgensen til Fyens Stiftstidende. Samtidig føler direktøren sig sikker på, at Krickau kan føre GOG til et dansk mesterskab.

- I sidste sæson hentede vi pokaltitlen, i forrige sæson var vi tre sekunder fra DM-titlen, en lovende sidste sæson blev lukket af coronaen, og i denne sæson har vi indtil videre vundet grundspillet og er i en kvartfinale i European League. Den DM-titel skal nok komme, siger GOG-direktøren til avisen.

GOG tager hul på slutspillet lørdag aften med et traditionsopgør i dansk herrehåndbold, når KIF Kolding venter på udebane.