Axelsen trækker sig efter ét point

Viktor Axelsen er ude af French Open. Danskeren har trukket sig efter et enkelt point i sin første kamp efter Denmark Open-sejren.

Viktor Axelsen er ude af French Open.

Det står klart, efter den danske badmintonstjerne har trukket sig fra turneringens første kamp efter blot et enkelt point i kampen mod Hee Heo Kwang fra Sydkorea.

French Open er en Super 750-turnering, og Axelsen stillede formentlig op for at undgå at få en bøde. Meget tyder i hvert fald på, at Axelsen allerede inden kampen var klar over, at han ikke havde tænkt sig at spille turneringen.

Det var Axelsens første nederlag i 23 kampe. Anders Antonsen tabte også sin første kamp ved French Open. TV 2 SPORT sender først fra turneringen torsdag, hvor der bliver leveret tv-billeder.

Et hårdt program

Viktor Axelsen har haft et hårdt program på det seneste, hvor han har spillet 10 kampe på 16 dage.

Den tiende kamp faldt, da han søndag vandt Denmark Open i Odense. Alligevel annoncerede han mandag på sin Instagram, at han ville rejse til Frankrig, hvor French Open spilles.

I TV 2 SPORTs studie såede Axelsen efter finalesejren ved Denmark Open lidt tvivl om sin deltagelse i French Open.

- Jeg vil sige, lige nu... French Open på onsdag... Jeg skal i hvert fald lige hjem og slå benene op og måske have to tallerkner mad i aften (søndag red.), og så ser vi lige, hvordan jeg har det over de næste par dage, lød det på daværende tidspunkt.