Stort skifte på vej: Fynsk landsholdsspiller skal til tysk topklub

Landsholdsbacken Niclas Kirkeløkke er tæt på et skifte til den tyske topklub Rhein-Neckar Löwen til sommer, erfarer TV 2 SPORT.

Niclas Kirkeløkke er tabt for GOG og for den danske håndboldliga.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er den danske landsholdsspiller meget tæt på et skifte til den tyske topklub Rhein-Neckar Löwen.

Niclas Kirkeløkke har kontraktudløb i GOG til sommer og kan derfor kvit og frit forlade klubben, som han har spillet for i hele sin seniorkarriere.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har Kirkeløkke tidligere på ugen været på besøg i den tyske klub. 

I Rhein-Neckar Löwen skal Niclas Kirkeløkke dele pladsen på højre back med den islandske stjerne Alexander Petersson, som netop har forlænget sin kontrakt til 2021. Rhein-Neckar Löwen har selv torsdag offentliggjort forlængelsen med islændingen.

Det bliver den svenske landstræner Kristjan Andresson, som skal træne Niclas Kirkeløkke i Rhein-Neckar Löwen. Andresson afløser til sommer Nikolaj Jacobsen, som flytter hjem til Danmark for at koncentrere sig om sit job som dansk landstræner.

Niclas Kirkeløkke fik debut på landsholdet i 2016 og var med til både VM i 2017 og senest EM i januar. Han er lige nu den fjerdemest scorende spiller i Herre Håndbold Ligaen med 68 mål og nummer 13 på assistlisten med 29 assists.

Rhein-Neckar Löwen blev tysk mester i 2016 og 2017, mens klubben i sidste sæson måtte nøjes med andenpladsen efter Flensburg-Handewitt.

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Niclas Kirkeløkke. Landsholdsspillerens agent, Simon Friis, har ikke ønsket at kommentere TV 2 SPORTs oplysninger.