I det fynske folks tjeneste

Norsk landstræner tror på GOG som guldkandidat

Den norske landstræner i håndbold, Christian Berge, ser GOG som guldkandidat i dette års 888ligaen.

I samarbejde med TV2.dk

Christian Berge, norsk landstræner, ser GOG som guldkandidat i denne sæson Foto: THOMAS SAMSON / Scanpix Denmark

Håndboldsæsonen er fortsat i sin spæde start, men skal man tro Norges herrelandstræner, Christian Berge, så kan de i Gudme godt forberede sig på en stor sæson.

Sidste års slutspilsdeltagere fra GOG har ambition om at komme i semifinalerne, og det er mere end realistisk ifølge Berge.

- Hvis de undgår skader, synes jeg måske, det er det mest spændende hold i Danmark.

- De er afhængige af ikke at få skader. Får de det, så kan det blive hårdt, men skadesfri kan de være med til at slås om guldet, siger Christian Berge til TV 2 SPORT.

Nye norske ansigter

Hvorfor har den norske landstræner så en mening om og indsigt i GOG?

Den sydfynske traditionsklub har op til den nye sæson hentet en ny nordmand til klubben, der i forvejen har tre andre norske spillere. Tilgangen er den rutinerede målmand Ole Erevik.

- Det er måske også, fordi jeg er norsk landstræner. Jeg kan godt lide måden, de spiller på. De spiller hurtigt, og det kan være en nøgle til at være med til at kæmpe hele vejen.

I klubben fortæller direktør Kasper Jørgensen, at det er en hel bevidst strategi at bringe nordmænd til GOG.

- De passer godt ind i den måde, vi vil spille på. Sådan gør de nemlig hjemme i Norge. Derfor er det et par gode signinger både spillemæssigt og mentalitetsmæssigt, siger Kasper Jørgensen.

GOG har tre norske landsholdsspillere på holdet i form af Ole Erevik, Gøran Søgard Johannessen og Magnus Jøndahl. Derudover har Henrik Jakobsen også tidlig noteret sig for kampe på landsholdet.