I det fynske folks tjeneste

Et af de største byggerier: 240 nye boliger i Odense

00:17

Topdanmark Ejendom investerer omkring 400 millioner kroner i fire nye boligkarreer på Østerbro i Odense. Boligerne bygges, hvor Coop tidligere havde lager.

Byggeriet på 18.500 kvadratmeter bliver et af de største enkeltstående boligbyggerier i Odense. I alt bliver der bygget 240 lejligheder på adressen Østerbro 41.

Byggeriet af de nye boliger begynder allerede i efteråret 2017, og lejlighederne forventes at blive på mellem 65 og 100 kvadratmeter.

Odense Kommune har gennemført en stor byudvikling på Østerbro, i 14 forskellige underprojekter er der etableret nye byrum og mødesteder og skabt bedre forhold for gående og cyklister.

Læs også Odense får 10 millioner kroner til fornyelse af Østerbro

- Da jeg en kold eftermiddag i januar måned i år kørte rundt i Odense, blev jeg overbevist om, at Østerbro bydelen skulle være stedet for pensionsselskabets næste store boligprojekt. Langs vejene stod der "Østerbro - et godt sted at bo", siger Topdanmark Ejendom A/S administrerende direktør Søren Kempf Holm.
 
Bebyggelsen opføres som fire boligkarreer i en åben struktur med grønne friarealer. Den første etape af byggeriet forventes at stå færdig i efteråret 2018.

Læs også Ønske om ny hal på Østerbro i Odense

Det er Humlebo Gruppen, som sælger det omfattende boligprojekt til Topdanmark Ejendom A/S.
 
- Det har været et utroligt tilfredsstillende forløb. Vi har fra dag et af haft et konstruktivt samarbejde med pensionsselskabet, hvor vi i fællesskab har udviklet projektet til det flotte byggeri, det ender med at blive, siger Vagn Rasmussen, indehaver af Humlebo Gruppen.   

Borgmester og rådmand glæder sig

- Jeg er meget glad for at byde Topdanmark Ejendom velkommen i byen, ikke mindst fordi selskabet lægger op til at bygge boliger, som helt almindelige lønmodtagere har råd til, Odenses borgmester Peter Rahbæk Juel (S).

- Det er lykkedes at skabe en fælles identitet og en ny optimisme i Østerbro-kvarteret, og den her store investering vil skubbe yderligere til den positive udvikling, siger By- og kulturrådmand Jane Jegind (V).

Bebyggelsen opføres som fire boligkarreer i en åben struktur med grønne friarealer. Den første etape af byggeriet forventes at stå færdig i efteråret 2018. Foto: Creo Arkitekter

Læs også Østerbro i Odense shines op

 

 

 

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.