I det fynske folks tjeneste

Den ruskende blæst lægger sig, men: De kolde temperaturer er kommet for at blive

Selvom vinden lægger sig onsdag, byder dagen stadig på kølige temperaturer og også enkelte byger. det bliver også kun til en kort opklaring, inden skyerne vender tilbage.

Selvom vejret i løbet af dagen klarer op, så vender skyerne tilbage i løbet af eftermiddagen. Foto: Lars E. Andreasen / Ritzau Scanpix

Tirsdag blev fynboerne blæst godt igennem og fik på nogle tidspunkter højest sandsynligt også våde sokker, hvis de valgte at træde udendørs i det kolde vejr, der altså til tider også bød på regn. 

Onsdag ser vinden ud til at lægge sig betydeligt, og man kan derfor se frem til en noget roligere og mere klar dag rent vejrmæssigt.

Men inden det rolige vejr indtræffer, skal fynboerne lige kæmpe sig gennem en formiddag med skyer og regn, før det klarer op nordfra og bringer en del sol med sig.

Læs også Ny taktik med smittesporing: - Det kan blive voldsomt

Selvom vejret bliver mere klart, skal man dog ikke regne med de store forandringer, når det kommer til temperaturen. En koldfront ligger nemlig stadig over Danmark, og det giver altså noget køligere temperaturer sammenlignet med sidste uges strålende forårsvejr.

Dagens temperatur kommer derfor til at ligge mellem 8 og 11 grader.

Det klare vejr kommer også på retur i løbet af eftermiddagen og bliver erstattet af stedvis flere skyer og måske også en enkelt byge. Med andre ord altså et vejr der indbyder til endnu en dag indendørs i varmen.

Læs også Hospitalsklovne spreder glæde hos 5-årige Kalle: - Han blev glad, da vi tændte for Dr. Dulle

Er man en natteravn skal man måske også overveje, at springe turen udenfor over natten til torsdag. Her vil temperaturen nemlig falde til mellem en og fem grader og lokalt helt ned til frysepunktet.