Verdenskendt DJ erstatter corona-ramt rapper til 5700 Summer

DJ'en Martin Jensen optræder fredag i stedet for rapperen Kesi, der er blevet ramt af coronavirus.

Det bliver den verdenskendte DJ Martin Jensen, der kommer til at give koncert på Frederiksø fredag aften i stedet for rapperen Kesi. 

Det sker, fordi Kesi i sidste uge blev testet positiv for coronavirus.

At det skulle være et navn i den størrelsesorden, der erstattede Kesi lå ikke nødvendigvis i kortene, men i en pressemeddelelse fortæller DJ'en, at konceptet 5700 Summer gav ham lyst til at støtte op. 

- Jeg spiller så sjældent i Danmark, og jeg har så stor respekt for et hold som gruppen bag dette koncept, der går forrest i en tid hvor intet kan lade sig gøre, og lykkes med det, siger Martin Jensen, der også udgør en del af dommertrioen i TV 2-programmet X Factor. 

- At man på ét år har skabt en af de største festivaler Danmark har den her sommer, og er lykkedes med at tiltrække nogle af Danmarks største rockbands - med et helt nyt festival format. Det fik jeg lyst til at støtte op om, nu hvor jeg har muligheden, da stort set alle mine shows og tours i udlandet er indstillet og stadig bliver flyttet, siger han. 

Praktisk betyder det nye navn, at koncerten flyttes fra klokken 22 til 23. 

5700 Summer blev officielt skudt i gang 23. juli, og siden har en lang række kendte danske musikere optrådt på forskellige scener i byen. 

Lørdag sluttes festivalen af med en Dizzy Miss Lizzy-koncert, som foregår i Forskerparken. 

Glad for danske fans

Inden da er DJ'en glad for at kunne opleve sine danske fans på tæt hold. 

- Jeg troede jo jeg skulle være et helt andet sted end i Danmark den her sommer, det var det, der var planlagt. Jeg synes det er fantastisk at komme ud i vores eget land og opleve stemningen og give tilbage af alt den kærlighed, jeg får fra mine danske fans, nu hvor muligheden er her, siger Martin Jensen

DJ'en fik sit gennembrud i 2015, da han udgav singlen 'Miracles'. På Spotify har han over ti millioner månedlige lyttere, og alene nummeret 'Solo Dance' har fået mere end 630 millioner afspilninger.