Fyns Politi: Gennembanket drengs kammerat kørte 21-årig ned

Lørdag efterlyste Fyns Politi vidner, der kunne kaste lys over en sag fra Nordfyn, hvor en 17-årig blev fundet gennembanket på cirka samme tid, hvor en 21-årig blev kørt ned. Nu ved politiet, hvad der skete i de tidlige morgentimer i Otterup.

Der er en sammenhæng mellem de to sager fra Nordfyn, som Fyns Politi lørdag efterlyste vidner i.

Det fortæller vagtchef Lars Thede til TV 2 Fyn.

Omkring klokken 5 lørdag morgen blev en 17-årig ung mand med hukommelsestab fundet gennemtævet i en indkørsel på Stadionvej i Otterup. Ifølge politiet var han voldsomt forslået i hovedet.

Cirka en time senere fik Fyns Politi en melding om en 21-årig mand, der var blevet indlagt på OUH efter at være blevet påkørt af en flugtbilist på Søndergade - omkring 200 meter fra Stadionvej.

- Det viser sig, at den 17-årige har fået bank på Søndergade, hvor den anden bliver kørt ned, fortæller Lars Thede.

Banket af tre personer

Fyns Politi har både fundet spor og fået forklaringer, der bekræfter, hvad der skete i de tidlige morgentimer i Otterup.

- Der opstår et slagsmål, hvor den 17-årige bliver overfaldet af flere og pådrager sig de mange skader, han har. De har været op til tre personer på én gang, der er gået på ham. Det får den 17-åriges kammerat, der sidder i bilen, til at påkøre én af gerningsmændene, fortæller vagtchefen.

Den 21-årige brækkede lårbensknoglen og fik skrammer i hovedet under påkørslen. Bilisten - en 18-årig mand fra Odense - blev lørdag aften anholdt og sigtet for grov vold.

Vagtchefen ved Fyns Politi kan derudover oplyse, at der er en relation mellem de unge mænd, men at den ikke er familiær.

- Vi mangler stadig  nogle løse ender, men det er det billede, der begynder at tegne sig for os, forklarer Lars Thede.