Forårsrulleproducenten Daloon solgt til udlandet

Forårsrulleproducenten Daloon i Nyborg er blevet solgt til hollandske Izico. Hemming Van stopper som direktør i forbindelse med overtagelsen.

Den hollandske fødevarevirksomhed IZICO har underskrevet en aftale om et køb af Daloon A/S i Nyborg. Handelen omfatter også Daloons engelske datterselskab Daloon Foods Ltd.

"Jeg har gennem længere tid overvejet et salg af Daloon, fordi vores branche er blevet mere og mere konkurencepræget. Med IZICO´s og Egerias interesse åbnede det nogle meget spændende perspektiver for Daloon. Vi har gennem årene været igennem en enorm udvikling, og som en del af en stærk og international virksomhed med stort branchekendskab får Daloon nu mulighed for at intensivere og bygge videre på den udvikling til gavn for både vores kunder og ansatte," udtaler adm. direktør i Daloon A/S, Hemming Van.

Daloon A/S blev grundlagt i 1960 og har siden været ejet af familien Van. Hemming Van er søn af stifter Sai-Chiu Van.

"Selvfølgelig er det vemodigt at sige farvel til Daloon efter 55 års familieejerskab. Men jeg er også stolt af, at det er lykkedes os at udvikle min fars virksomhed, så den skaber interesse på det internationale marked, og jeg er overbevist om, at vi nu har fremtidssikret min fars ide om at lave gode, velsmagende fødevarer til en fornuftig pris, " slutter Hemming Van.

Daloon vil fortsætte med at have hovedkvarter og produktion i Nyborg. Handlen er betinget af godkendelse fra de relevante konkurrencemyndigheder.