Sektion
Samfund
Corona skole

liveblog Følg corona-situationen: Pfizer fremrykker vaccineleveringer til Danmark

Her kan du få et overblik over konsekvenserne af corona-situationen på Fyn. TV 2 Fyn opdaterer dagligt løbende livebloggen med seneste nyt.
Udeservering

Ny aftale fremrykker genåbning af Danmark: Er større end ventet

Forsamlingsloft hæves fra fem til ti personer, hvor der også åbnes for indendørs servering med forholdsregler. Hos Horesta er man glad for lempelsen for udendørsservering, men branchen lider stadig lyder det fra organisationen.
img_5249_original.jpg

Dommere og vidner skal mødes på bro i usædvanlig sag

Når der fredag er sidste retsmøde i en sag om en gangbro på Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro, skal dommere, advokater og vidner mødes på broen for at undersøge hyletone og andre forhold.
Politi

To køreskoleelever sigtet for falske coronapas

Fyns Politi kommer nu med advarsel, efter man de seneste dage har oplevet flere tilfælde, hvor personer forfalsker coronapas.
2606 hussalg

Flere flytter fra by til land: Fynske kystbyer populære som aldrig før

Det er populært at flytte til de fynske landkommuner. I Assens er hussalget steget med 78 procent i første kvartal sammenlignet med samme periode sidste år.
Projekttegning af H.C. andersens hus

Nu starter eventyret: H.C. Andersens Hus åbner 30. juni

Til sommer kan de første besøgende træde ind i H.C. Andersens Hus i Odense. Museet slår dørene op den 30. juni, hvor gæster kan få en forsmag på den fulde museumsoplevelse.
40_percent

play Fireårige lærer at ringe 1-1-2: - De kan gøre en forskel for hinanden

I Børnehuset Nørre Aaby skulle de mindste lære førstehjælp onsdag. Fireårige Abdul lærte både at ringe 1-1-2 og lægge vennerne i stabilt sideleje.
vaccine

14.200 kasserede AstraZeneca-vacciner: Andre lande tager gerne imod

Efter man har valgt at stoppe med at bruge AstraZeneca-vaccinen, har Region Syddanmark omkring 14.200 vacciner, som ikke skal bruges.
sexklinik

play Sex på skemaet: Ny klinik skal revolutionere seksualundervisningen

"Vi kan tale om alt". Sådan lyder invitationen til unge i Odense, der fra denne uge kan få gratis anonym rådgivning om alt fra kønsidentitet, prævention, seksualitet og seksuelt overførte sygdomme i ny klinik i Odense, der også skal sætte moderne seksualundervisning på skoleskemaet.
20210407-154811-L-1920x1279we

Regeringens ekspertgruppe er bekymret for den automatiske nedlukning

Det giver ikke mening at lukke skoler uden smitte i én del af kommunen, hvis der er stigende smitte i en anden del af kommunen, lyder det eksempelvis.
1610 skole

Lysende sky kan redde skoleelevers dårlige indeklima

Dårligt indeklima kan skade elevers trivsel og gå ud over deres indlæring og sundhed, men det kan en lille sensor snart hjælpe med at undgå.
Allesø tæt på nedlukning INDSLAG.00_01_25_32.Still001

Landsby tæt på nedlukning: - Det gibbede da lige i mig

Tirsdag blev det pludselig relevant, i hvilket sogn børnenes skole ligger. Det mærkede man på Spurvelundskolen, der ligger tæt på nedlukningstruet sogn.
20210408-184235-6-1920x1279we

Lækket aftaleudkast: Her er den foreløbige plan for sommerrejser

Der er godt nyt for danskere med en ødegård i Sverige, ligesom test- og isolationskrav lempes i et foreløbigt udkast for rejseplaner.