Sektion
Uddannelse
Agedrup Skole

Elev blev truet med kniv i omklædningsrum - skoleleder lukkede sagen med en samtale

En række forældre var forundrede over, at det ikke fik nogen konsekvens i form af en hjemsendelse, da en elev på Agedrup Skole blev truet med en kniv af en anden elev i januar sidste år.
Det er ikke første gang, at forældre henvender sig til Odenses politikere med bekymringer omkring trivslen på Agedrup Skole.

Rådmand blev advaret om bandekodekser på skole - delte aldrig advarslen med udvalg

Allerede i juni sidste sommer modtog formanden for Børne- og Ungeudvalget i Odense Kommune et bekymringsbrev, der gjorde hende opmærksom på en række problematikker omkring Agedrup Skole. Den viden delte hun dog ikke med de andre medlemmer af udvalget.
[Tilpasset] Freja og Ida

Flere børn får privat lektiehjælp - men er det godt eller skidt?

Flere forældre vælger at betale for privat lektiehjælp til deres børn, og det er en tendens, som bekymrer ekspert og politikere.
(3_27) N17 INGEST Louise kan ikke skaffe læreplads som maler CAAN

play Ingen ville hyre Louise som lærling - så kastede hun sig over tasterne

Der er få malerlærlinge, som står uden lærepladser, men Louise Köser har haft svært ved at finde en. Så nu har hun taget andre metoder i brug.
[Tilpasset] Rød Alarm VUC

play Elever barrikaderede sig under "rød alarm" på skole: - Er det nu, det sker?

En såkaldt "rød alarm", som bruges når der er mistanke om en farlig situation som terror eller angreb, gik fredag formiddag ved HF og VUC Fyn tæt ved Odense Banegård. TV 2 Fyn har talt med to elever, der var på skolen, da de blev bedt om at barrikadere sig.
Se flere