Fynbo spillede to kroner på usandsynligt odds - fik pengene 8.000 gange igen

En oddset-spiller fra Nyborg gættede resultaterne på fire VM-kvalifikationskampe, og dermed blev de to kroner, han spillede for, forvandlet til 16.524 kroner.

Danske Spil kalder det et vildt odds, men alligevel er det lykkedes en nyborgenser at forudsige resultaterne af hele fire VM-kvalifikationskampe. 

- Det er en præstation i sig selv at gætte et enkelt resultat rigtigt, og det er ret vildt at ramme fire resultater. Det er ikke så tit, det sker, siger Peter Emmike Rasmussen, der har været oddssætter i Danske Spil i 23 år, i en pressemeddelelse.

Nyborgenseren satsede to kroner på, at Danmark ville vinde 4-0 over Moldova, at Sverige-Kosovo ville ende 3-0, at Schweiz ville vinde 2-0 over Nordirland, mens Skotland slog Israel 3-2. 

Flere vilde fynske odds

Oddsene på de fire resultater lå mellem 5,40 og 24. Samlet gav væddemålene et odds på 8.262, og så blev tokronen vekslet til 16.524 kroner.

- Når man skal ramme resultaterne helt præcist, så kræver det naturligvis en god portion held, og det må man sige, at han havde. For eksempel scorede Skotland først til 3-2 dybt inde i overtiden, siger Peter Emmike Rasmussen.

Det er flere gange sket, at fynboer har vundet på vilde odds. 

Under sommerens fodbold-EM fik en Oddset-spiller fra Ringe pengene 3.000 gange igen, da han væddede på, at kampene mellem Spanien og Kroatien samt Frankrig og Schweiz begge ville ende 3-3 i ordinær spilletid.

I september vandt en mand fra Odense 60.000 kroner, da golfspiller Nicolai Højgaard gentog tvillingebrorens triumf fra ugen før. Odenseaneren havde spillet for 150 kroner.