Vælter sig i vrede kommentarer: Risingskolen i modvind efter undervisning i telt

Udendørs undervisning på Risingskolen har nu affødt så mange negative kommentarer på Facebook, at skolen har lukket deres kommentarspor.

- I burde aldrig komme i nærheden af børn igen, hvis I for alvor mener I kan forsvare det der. I ødelægger børnene, skriver en Facebook bruger på Risingskolens opslag. 

Udendørs undervisning er lige nu virkeligheden for mange folkeskoleelever. 

Det har fået Risingskolen i Odense til at søge alternative muligheder. De har nemlig rykket undervisningen ind i coronavenlige énmandstelte. 

Et tiltag Risingskolen mandag delte på deres Facebookside: 

Opslaget viser en syvende klasse, der modtager undendørs undervisning i de indkøbte énmandstelte. Men tiltaget er blevet stærkt kritiseret på Facebook.

- Det der er jo sygt. Jeg er i chok over hvor vanvittigt folk opfører sig efterhånden. Fornuften er tydeligvis forsvundet for mange, skriver en Facebook-bruger i en kommentar til opslaget. 

quote Det er en mulighed for, at eleverne kan være fysisk sammen uanset vejrforhold. Det er ikke meningen, at de skal sidde derinde hele dagen

Pernille Sisse Wessel, skoleleder på Risingskolen

Skoleleder, Pernille Sisse Wessel, er overrasket over de mange negative reaktioner. 

- Vi havde ikke forventet, at reaktionen ville være sådan her. Vi er blevet meget overrumplede over det, fortæller hun og fortsætter:

- Eleverne har siddet længe derhjemme bag skærmene, så vi har gjort hvad vi kunne for at sikre, at de kan se hinanden fysisk. Vi havde bare fokus på, at sikre den bedst mulige undervisningssituation for eleverne, siger hun. 

Pernille Sisse Wessel fastslår desuden, at énmandsteltene skal ses som en mulighed for, at udendørsundervisningen kan gennemføres uanset vejret den pågældende dag. 

- Det var et spørgsmål om, at finde en mulighed, hvor eleverne kunne være fysisk sammen uanset vejrforhold. Det er ikke meningen, at de skal sidde derinde hele dagen, siger hun. 

Risingskolen har efter de mange negative reaktioner valgt at lukke kommentarsporet på opslaget.