Formstærke GOG besejrer Skjern og avancerer til Final 4

Mathias Gidsel havde en finger med i spillet, da GOG onsdag aften spillede sig videre til Final 4.

GOG formåede onsdag aften at bygge videre på den gode sæsonstart. Det skete, da holdet hjemme vandt 31-28 mod Skjern Håndbold og dermed spillede sig videre til Final 4 i herrernes pokalturnering.

Det fynske hjemmehold, der også har fået en god start på den hjemlige liga med fem sejre ud af fem mulige, blev hjulpet godt på vej af en velspillende Mathias Gidsel.

Opgøret startede ganske vidst som en lige og livlig affære, men GOG fik hurtigt spillet sig til en lille overhånd i første halvleg.

Skjern formåede i store dele af de første 30 minutter at følge med det høje energiniveau. Men det var GOG, som kunne gå til pause med en tremålsføring.

Kampbilledet var mere lige i anden halvleg. Med knap ti minutter igen af kampen fik Skjern reduceret GOG's føring til et enkelt mål.

GOG holdt dog stand med flere vigtige scoringer i slutminutterne.

Bjerringbro spillede sig tirsdag aften videre til Final 4, da Skanderborg Aarhus Håndbold blev besejret med 33-28.

Også Mors-Thy vil være at finde blandt de sidste fire hold i turneringen efter en 34-28-sejr over Fredericia Håndboldklub.

Final 4-stævnet finder sted 26.-27. marts næste år.