12-årig pige overfaldet og sexmisbrugt på Fyn

Fyns Politi søger vidner til et voldtægtsforsøg mod en kun 12-årig pige i Odenseforstaden Fraugde.

Fredag eftermiddag er en 12-årig pige blev udsat for et voldtægtsforsøg i Fraugde ved Odense.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 15.13, og voldtægsforsøget er foregået på stisystemet mellem Flittergræsset og Fraugde-Radby-Vej i Fraugde, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Den foreløbige undersøgelse har vist, at gerningsmanden angreb den 12 årige pige bag fra og gennemførte andre seksuelle forhold i et buskads tæt på stien. Pigen var nogle minutter forinden stået af bussen ved lægehuset.

Gerningsmanden forlod stedet ad stisystemet i nordlig retning.

Derfor vil politiet meget gerne høre fra eventuelle vider, der måtte have set eller hørt noget.

Opdatering
I løbet af fredag aften har Fyns Politi fået to konkrete henvendelser fra borgere om sagen. Det oplyser vagtchef Steen Nyland. Han ønsker ikke at oplyse, om henvendelserne drejer sig om den mulige gerningsperson. - Vi følger op på de to henvendelser lørdag og undersøger dem, siger Steen Nyland til Ritzau.

Ung gerningsmand 

Der er udsendt et signalement af gerningsmanden, der beskries som:

Mand, cirka 16 år og almindelig af kropsbygning. Han beskrives som lys i huden med en del akne i ansigtet. Han talte dansk og bar muligvis kasket, briller med mørk kant, og han medbragte en lysebrun firkantet taske. 

Pigen var på vej hjem, da hun blev overfaldet af sin gerningsmand. Hun har efterfølgende været til undersøgelse på OUH.

- Hun har det godt efter omstændighederne, siger vagtchef Kenneth Taanquist, der håber, at signalementet kaster henvendelser af sig.

- Det kan vi  håbe. Det er da et forholdsvis godt signalement, siger vagtchefen og tilføjer, at politiet er færdige med at undersøge gerningsstedet.

Hvis man kan genkende signalementet eller har andre oplysninger, hører politiet gerne om det på telefon 114.