Bulldogs skriver kontrakt med russer

En 30-årig russer skal hjælpe Odense Bulldogs væk fra bunden af ligaen og bliver en af ishockeyklubbens topangribere.

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med russiske Alexander Torchenyuk for resten af indeværende sæson. Det oplyser den fynske ishockeyklub.

Den 30-årige forward tilslutter sig truppen i Odense Bulldogs efter 298 kampe i den russiske topliga, KHL, hvor han blandt andet har spillet for Avtomobilist Yekaterinburg, Sibir Novosibirsk og senest Spartak Moskva.

- Med henblik på den nuværende skadessituation er jeg meget tilfreds med, at vi har sikret tilgangen af Alexander Torchenyuk, siger cheftræner Paul Thompsen.

- Han vil tilføre en masse erfaring til holdet fra sine seks år og næsten 300 kampe i KHL. Alexander har spillet på flere af topholdene i KHL, og i kombination med hans alder og rette attitude er han en stærk tilføjelse til truppen, fortsætter han.

Topangriber i Odense

Det forventes, at Alexander Torchenyuk vil tilslutte sig truppen i løbet af de kommende uger.

- I sine første tre sæsoner i KHL var Alexanders offensive output meget høj taget ligaens niveau i betragtning, men i de seneste år har han spillet en mere defensiv rolle i angrebsspillet. Hos os bliver han en af vores topangribere, og vi forventer en positiv effekt meget hurtigt med hans solide tovejsspil, der passer perfekt til vores spillestil, siger Paul Thompsen.

- Alexander arbejder benhårdt med træningen hver dag i Moskva og er klar til at skubbe holdet et nøk fremad, ligeså snart han tilslutter sig truppen.

Odense Bulldogs ligger efter ti spillerunder i denne sæson nummer syv i landets bedste ishockeyliga.