Min mening: Grundvand er en dansk værdi – slut med gift i Odenses natur

Grundvand er en dansk værdi. Grundvandet er truet, og jeg mener, at gift i naturen skal forbydes alle de steder, vi kan komme til det.

Af Susanne Ursula Crawley Larsen, Radikale Venstre, Odense

 I Danmark har vi det helt særlige privilegium at kunne hente rigeligt og rent drikkevand op fra undergrunden og sende det ud i vores vandhaner. 

Min mening - på vej mod valg

Vi drikker det, bader vores børn i det og vasker tøj i det. Det lyder næsten for godt til at være sandt, - og det er det også, for vi bliver nødt til at rense vandet nogle steder. 

Sandheden er, at vi heller ikke ved, hvad der venter os, for fortidens synder er længe undervejs, når det handler om grundvand. Der kan gå årtier, før vi ser konsekvenserne af vore handlinger, derfor må vi handle nu. 

Tiden er ikke til flere undskyldninger, manglende lovgivning og flere rapporter. Vi ved tilstrækkeligt til at handle, og det handler om at stoppe brugen af gift alle steder, hvor det kan ramme grundvandet.

Mit ærinde er ikke at pege fingre af hverken landbrug, gartnere, haveejere eller industri, men jeg vil have rent Grundvand, rene vandløb og en ren Fjord, og det kan ikke vente mere.

Tålmodigheden er brugt op. Jeg har ved selvsyn set de døde vandløb og sådan en kommune vil jeg ikke aflevere til næste generation. Odense skal ganske enkelt være en NUL GIFT KOMMUNE NU!

15187-d74ce404.jpeg
15187-d74ce404.jpeg
rv_2
Radikale Venstre
Susanne Ursula Crawley Larsen
Født 4/2/1965 i Colchester, England - Gift - 5 børn - 5000 Odense C
Nuværende stilling: Overlæge