Nye Borgerlige i Odense præsenterer overraskende spidskandidat

I marts hed spidskandidaten for Nye Borgerlige i Odense Jacob Askham-Christensen. Nu hedder han i stedet Andreas Møller. En kandidat, der før har siddet i byrådet i Faaborg-Midtfyn

Nye Borgerlige i Odense har skiftet spidskandidaten Jacob Askham-Christensen ud med Andreas Møller fem måneder før kommunalvalget i november.

Den nu tidligere spidskandidat nåede at have titlen i godt to måneder, inden partiet af uvisse årsager byttede rundt i toppen.

Andreas Møller flyttede fra Faaborg-Midtfyn til Odense 1. juni, og nu håber han at komme ind på Odenses mest magtfulde arbejdsplads.

- Jeg er glad for, at jeg har fået den tillid fra rigtig mange folk, siger han.

Rykker længere til højre

Han har tidligere været valgt ind for Venstre i Faaborg-Midtfyn Kommunes kommunalbestyrelse, inden han skiftede til Konservative.

Andreas Møller

- Jeg har været medlem af nogle partier, før jeg fandt Nye Borgerlige. Alle har en fortid.

- Jeg tror, at folk har tillid til, at når jeg kæmper for sager, så sker der noget. Det synes jeg selv i al beskedenhed, at jeg har bevist, fortæller 35-årige Andreas Møller.

Bliver Nye Borgerlige valgt ind - og det er der en chance for, viser flere meningsmålinger - vil den nye spidskandidat sammen med resten af medlemmerne i Nye Borgerlige kæmpe for mere tryghed til både ældre og unge, mere erhvervsvenlighed og stoppe etableringen af letbanens etape to.