I det fynske folks tjeneste

Finale i Odense: Hvem er Danmarks bedste skolehold i CS:GO

En stor konkurrence skal finde Danmarks bedste skolehold i Counter Strike. Finalen skal spilles ved stort arrangement i Arena Fyn.

Foto: Nils Meilvang / Scanpix

I december er der ESL Pro League CS:GO sæson seks finaler i Arena Fyn i Odense. Her vil hele eliten deltage og konkurrere om store præmier.

I alt deltager 12 hold fra hele verden i sæsonfinalen, hvor der bliver spillet om hele 750.000 dollar - svarende til lige knap 4,8 millioner danske kroner.

Men inden finaledeltagerne indtager scenen i Arena Fyn, skal vinderen af en stor skoleturnering først findes.

Arrangøren af både skoleturneringen og finalestævnet er ESL, Electronic Sports League, der tidligere har været ude og sige, at Danmark har forstret nogle af verdens allerbedste CS:GO-spillere.

Derfor har de arrangeret skoleturneringen, der skal finde de største uopdagede danske Counter Strike-talenter.

Det skriver esportsmagasinet.dk

Læs også Verdens dygtigste kan snart skydes i Odense

Alt betalt i Odense

Online-skoleturneringen vil blive afviklet inden Pro League-finalerne løber af stablen i Arena Fyn. Derfor er en del af præmien, at de to finalister bliver inviteret til finalestævnet i Odense med alt betalt.

Her skal de spille om sejren på scenen umiddelbart før den rigtige finale i Pro League-turneringen.

Alle universiteter, gymnasier og skoler er ifølge esportsmagasinet.dk blevet inviteret til at deltage turneringen. Holdene skal bestå af spiller fra samme uddannelsesinstitution. Sidste frist for tilmelding er den 20. november.

Du kan læse mere om Pro League-finalen i Odense her

Læs også Astralis taber finale og går glip af millionpræmie i USA