Max Fenger sikrer OB point i Silkeborg

OB henter 1-1 i Silkeborg med en scoring af Max Fenger fem minutter inde i overtiden.

OB formåede stort set ikke at skabe noget i søndagens udekamp mod Silkeborg, men alt blev hevet med frem til sidst, hvor indskiftede Max Fenger blev den store helt for gæsterne.

Tæt inde under mål satte Max Fenger hovedet på et indlæg fra Emmanuel Sabbi og sikrede 1-1.

Alt tydede ellers på, at Silkeborg skulle snuppe sejren og tage et stort skridt mod en plads i top-6 og mesterskabsslutspillet.

Et kvarter før tid havde Sebastian Jørgensen bragt værterne foran med 1-0, da den 20-årige angriber trak forbi et passivt OB-forsvar på kanten af straffesparksfeltet og lagde bolden i nettet med et flad skud.

Scoringen kom efter Silkeborg havde sat OB under et massivt pres og forsøgt sig flere gange på Hans Christian Bernat i OB-målet.

Bernat blev allerede passeret ti minutter efter pausen, da Nicolai Vallys fik bolden i nettet efter flot Silkeborg-opspil.

OB reddet af VAR

Scoringen fik dog ikke lov til at stå efter et VAR-gennemsyn, da det blev vurderet, at Nicklas Helenius fra en offsideposition fik generet Bernats udsyn i OB-målet.

De fynske gæster havde ikke det store at byde ind med i store dele af kampen, og OB-træner Andreas Alm valgte efter 70 minutter at skifte offensivprofilerne Bashkim Kadrii og Mads Frøkjær ud.

Især Kadrii leder i øjeblikket efter tidligere tiders høje niveau.

Indskifteren Mart Lieder fik bolden over målstregen i overtiden, men forinden blev der dømt frispark på Nicolai Larsen i Silkeborg-målet.

OB fik i de sidste sekunder kæmpet sig til et hjørnespark, hvor Max Fenger skabte fynsk jubel, da han kom højest og fik headet bolden i mål helt ude ved stolpen.

Det uafgjorte resultat betyder, at Silkeborg har 19 point på Superligaens femteplads efter 13 spillerunder. OB har 15 point på ottendepladsen.